Wilt u ook een stabiele en snelle internetverbinding voor uw bedrijf?


Glasvezel is een technologie die gebruikt wordt om data te verzenden via dunne, flexibele en transparante draden die gemaakt zijn van glas of plastic. Glasvezel wordt vooral toegepast in de telecommunicatie, internet en de televisie. Wij leveren glasvezel van het Delta Glasvezel Netwerk.  Delta Glasvezel Netwerk heeft als doel om zoveel mo gelijk huishoudens en bedrijven te voorzien van een snelle, betrouwbare en toekomstbestendige internetverbinding via glasvezel.

IT - Connect
Glasvezel
Dynamisch en Betrokken

IT-Connect is een dynamisch en betrokken bedrijf dat zich kenmerkt door een actieve en flexibele houding. We staan open voor veranderingen en nieuwe uitdagingen. We nemen initiatief en pakken door waar nodig. We luisteren naar de behoeften en wensen van de klanten en de medewerkers we geven en ontvangen feedback op een constructieve manier.

IT- Connect
Vakkundig en Servicegericht

We beschikken over de nodige kennis en vaardigheden om uw ICT problemen op te lossen.
We zijn professioneel, betrouwbaar en betrokken. Door onze uitstekende service onderscheiden we ons van de concurrentie.

IT-Connect beschikt over de kennis die nodig is om de juiste oplossingen te bieden voor al uw ICT problemen. IT-Connect: Vakkundig in vakwerk.

Voordelig en schaalbaar. Services die aansluiten bij uw behoefte.

Onze services zijn gericht op het bieden van de beste oplossingen voor uw behoeften en wensen. Wij zijn een team van professionals met jarenlange ervaring in het ICT werkveld. Wij werken samen met u om uw vraag te begrijpen en te realiseren. Wij leveren kwaliteit en zijn flexibel en hebben als doel om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit. 
Lage aansluitkosten

Door deze actie kan uw organisatie veel geld besparen door dat de aansluitkosten à (minimaal) € 880,00 en de vastrechtkosten à € 1580,00 excl. BTW., niet in rekening worden gebracht. Uw voordeel voor de organisatie is dus minimaal € 2460,00 excl. BTW.

IT-Connect hanteert lage kosten voor het gebruiksklaar maken van de verbinding, zoals u deze wenst. 

Snel internet

Met een glasvezelverbinding verzekert u zich van een zeer stabiele internetverbinding waarmee zeer hoge snelheden kunnen worden gehaald. U kunt kiezen uit een verbinding van 100Mbps tot wel 1000Mbps. Glasvezel heeft een up en downloadsnelheid die gelijk is aan elkaar. Dus is het geen probleem meer als er een groot bestand moet worden verstuurd.

Schaalbare oplossing

Delta geeft u de mogelijkheid om een verbinding te nemen die helemaal bij uw organisatie past. U kunt uw snelheid aanpassen aan de behoefte, de servicegraad is te kiezen en het aantal IP-adressen zijn te bepalen naar behoefte.

Waarom kiezen voor glasvezel?

Glasvezel voor bedrijven is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare internetverbinding. 

Glasvezel is een type internetverbinding dat gebruik maakt van dunne glasdraden om data over te brengen met behulp van lichtsignalen. Glasvezel biedt een aantal voordelen, zoals een hoge snelheid en een hoge betrouwbaarheid.
Hoge snelheid

Glasvezel kan een veel hogere snelheid leveren dan koperdraad of kabel, tot wel 1 Gbps of meer. Hoge snelheid is een belangrijk voordeel van glasvezel, omdat het je meer mogelijkheden en gemak biedt op het gebied van internetgebruik. Met een hoge snelheid kun je bijvoorbeeld meer apparaten tegelijkertijd kunt verbinden met het internet, zonder verlies van kwaliteit of snelheid.

Hoge betrouwbaarheid

Glasvezel is minder gevoelig voor storingen, onderbrekingen, vertragingen of verlies van signaal dan andere soorten internetverbindingen. Glasvezel is ook beter bestand tegen weersinvloeden, elektromagnetische interferentie en fysieke schade.

Hoge flexibiliteit

Glasvezel kan gemakkelijk worden aangepast aan de behoeften en wensen van je bedrijf, omdat het een grote bandbreedte en capaciteit heeft. Je kunt zelf kiezen welke snelheid, diensten en providers je wilt gebruiken, en je kunt eenvoudig upgraden of uitbreiden als je bedrijf groeit.

Interesse? We helpen u graag!

Ons team staat klaar om u verder te helpen. Bel of mail gerust. De koffie staat klaar...  

Telefoon

085-013 80 90

Adres

IT-Connect
Industriestraat 14A, 6905 DH Zevenaar

Werktijden

Ma - Vri:
8:30 - 17:30

Zat:
8:30 - 15:30 

© Copyright 2023 IT-Connect - All Rights Reserved. Privacyverklaring | Algemene Voorwaarden | Disclaimer